Maak kennis met Autobedrijf Stooker

Autobedrijf Stooker bestaat al ruim 96 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een begrip in de regio. De klanten zijn hier aan het juiste adres voor het onderhoud en de reparatie van alle merken en typen auto’s. Hierbij kan je denk en aan personenauto’s, bedrijfsauto’s maar ook aan campers en caravans. Daarnaast verkopen zij zowel nieuwe als gebruikte auto’s.

Bij Autobedrijf Stooker heeft men een rijke historie, naamsbekendheid en men kent hier nog alle klanten echt. Dit maakt dat de sfeer echt voelt als een familiebedrijf. Sinds 1 januari 2023 heeft Mike Ammerlaan het bedrijf overgenomen. Mike werkte al in de werkplaats, maar doordat hij nu ook eigenaar is, is Mike nog wel in de werkplaats te vinden, maar wel iets minder dan voorheen.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Autobedrijf Stooker

Check de Werkplek

Is Autobedrijf Stooker jouw volgende werkgever?

Autobedrijf Stooker is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!