Maak kennis met OZ Racing Deutschland GmbH

OZ Deutschland GmbH is voor de Benelux en de Duitstalige regio de verantwoordelijke verkooporganisatie van de OZ S.p.A. Groep, een van ’s werelds meest gerenommeerde fabrikanten van lichtmetalen sportvelgen.

Een brede betrokkenheid in de motorsport en partnerschappen met teams, die aan de leiding gaan in de belangrijkste racecompetities ter wereld, zoals de Formule 1, het WRC, de LMP1 en de MOTO GP, benadrukken de uitstekende technologische expertise.

Met zijn aantrekkelijke productportfolio is OZ sterk gericht op de markt voor autoaccessoires en met de merken OZ Racing, MSW en Sparco bedient OZ bijna elk segment in de velgen-aftermarket!

OZ Racing Logo

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij OZ Racing Deutschland GmbH

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij OZ Racing Deutschland GmbH

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van OZ Racing Deutschland GmbH? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Krijg er een beeld bij!

Bekijk de bedrijfsvideo van OZ Racing Deutschland GmbH

Zien hoe het er bij OZ Racing Deutschland GmbH aan toe gaat? Neem een kijkje en krijg alvast een beeld van misschien wel jouw toekomstige werkomgeving!

Check de Werkplek

Is OZ Racing Deutschland GmbH jouw volgende werkgever?

OZ Racing Deutschland GmbH is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!