Maak kennis met Auto Jawes Ede

Auto Jawes is opgericht op 29 april 1974 door Jaap en Klara Westerhof en is een (h)echt familiebedrijf dat de afgelopen 45 jaar uitgegroeid is tot een begrip in Ede en de wijde omgeving.

Sinds 1977 zitten zij op het huidige adres. In dit jaar besloot de familie Westerhof namelijk om een huis te kopen, waar zij ook een showroom en garage lieten bouwen en de vestiging aan de Noorder Parallelweg was een feit. Ook werd Auto Jawes in dit jaar Subaru dealer, wat na een aantal jaar werd uitgebreid met het merk Skoda.
In 2000 nam Martin, de zoon van Jaap, het roer over en zijn partner Gerrie Weijman werd verantwoordelijk voor het kantoorwerk.

Nadat het pand in 1984 al eens uitgebreid was, werd in 2012 besloten om een volledig nieuw, modern pand te realiseren (op dezelfde locatie); een ruim opgezet en mooi pand met een klassieke uitstraling. Niet alleen een ruime showroom maar ook een ruime, nette en lichte werkplaats en poetsplaats zijn het resultaat.

Bij Auto Jawes werken naast de eigenaren, ook hun dochter, 2 Autotechnici, een serviceadviseur/magazijnman en 2 poetsers.

Auto Jawes is een erkend Skoda en Subaru service-dealer, Volkswagengroep specialist (VAG), zijn zij aangesloten bij James Auto Service en BOVAG gecertificeerd.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Auto Jawes Ede

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Auto Jawes Ede

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Auto Jawes Ede? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is Auto Jawes Ede jouw volgende werkgever?

Auto Jawes Ede is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!