Maak kennis met Carrosserie Bakker

Van wagenmaker tot carrosseriebouwer, de geschiedenis van Carrosserie Bakker gaat terug tot het begin van de vorige eeuw. Krijn Bakker begon in die tijd met het maken van kruiwagens en landbouwwagens. Na de oorlogsjaren begon het bedrijf te veranderen. Houten opbouwen maakte plaats voor plaatstaal en aluminium, en het bedrijf ging ook zorgen voor het spuiten van de opbouwen.

In 1954 nam Ch.C Bakker het bedrijf over en werd onder zijn leiding het bedrijf steeds groter en begon zich meer te richten op maatwerk. Ook werd de afdeling “bedrijfswageninrichting” opgezet voor het vermaken en inrichten van de laadruimte van bedrijfswagens. Tevens werd een groot pand op het industrieterrein aan de Waardsedijk Oost betrokken.

In 1988 kwam de huidige directeur, Carlos Bakker de leiding versterken en nam het bedrijf in 1991 over van zijn vader. Heden werken er circa 20 mensen binnen het bedrijf en door maatwerk, goede services en kwaliteit tegen de juiste prijs heeft Carrosserie Bakker al jarenlang een trouwe klantenkring.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Carrosserie Bakker

Check de Werkplek

Is Carrosserie Bakker jouw volgende werkgever?

Carrosserie Bakker is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van aanpassingen van en aan voertuigen en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!