Vind jouw nieuwe medewerker

Een vacature plaatsen, schrijven en promoten doen we op een manier die past bij jouw onderneming. Je kunt zelf kiezen of je genoegen neemt met het aanleveren van een kandidaat met een net CV en een profielschets of ons inzet voor de promotie van de vacature en werving en selectie van geschikte kandidaten.

Je wilt als ondernemer weten wat je moet doen, hoe je het moet doen én in welke volgorde jij moet werken voor het beste resultaat. Toch?

We ondersteunen je daarom graag bij het maken van vacatureteksten, het plaatsen en delen van vacatures op diverse jobboards en social media. Ook zorgen we voor vacaturepagina’s die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines zoals Google en Bing.

Mijn naam is Dennis Verhoef. Ik ben recruitment specialist en eigenaar van Dennis: Automotive Recruitment. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar recruitment ervaring en daardoor weet ik wat niet en wat wél werkt. Sinds ik in 2016 voor mezelf begonnen ben is het me dan ook meer dan 300 x gelukt om bedrijven en kandidaten blij te maken met een perfecte match.

Plaats je vacature
Dennis Verhoef DAR Dennis Automotive Recruitment
Dennis Verhoef Formule 1 Coureur

Jouw vacature op poleposition

De afgelopen jaren heb ik een duidelijke visie en strategie ontwikkeld omtrent werving en selectie en het rekruteren van nieuwe medewerkers in de automotive. Door te kijken en vooral ook te luisteren naar wat mensen écht motiveert om voor een werkgever aan de slag te gaan, weet ik precies hoe we kandidaten kunnen bereiken.

We hebben bijvoorbeeld geleerd dat een advertentie in een krant of tijdschrift nog nauwelijks effect heeft, dat actief taalgebruik in vacatureteksten voor 30% meer respons zorgt en dat zelfs na het vinden van een baan nog zeker 90 dagen naar vergelijkbare vacatures wordt gezocht. Deze kennis pas ik toe in de zoektocht naar een geschikte kandidaat en heeft al vaak voor positieve resultaten gezorgd.

Dit krijg je bij iedere vacature

Vacature Autobranche Voorbeeld
  • Kandidaatprofiel inclusief referentie(s)
  • Modern CV van iedere sollicitant
  • Actueel en duidelijk functieprofiel
  • Professionele foto bij jouw vacature omschrijving
  • Doorplaatsing van jouw vacature op 30+ jobboards
  • Verspreiding via relevante Facebookpagina’s
  • Doorplaatsing van jouw vacature op LinkedIn

Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen met:

Plaats je vacature