Maak kennis met Auto Stuart Elst

Auto Stuart Elst; een snel groeiend ambitieus familiebedrijf dat op een universele manier te werk gaat. Met een jong getalenteerd team zorgen zij dat iedereen optimaal geholpen wordt.
Servicegerichtheid, technische kennis en vakmanschap staan bij hen hoog in het vaandel. Zij willen hun klanten volledig ontzorgen.  Naast autobedrijf zijn zij o.a. onderdeel van James Autoservice, Arval Servicecenter, Trekhaakcentrum en zijn zij ANWB Servicepartner.

De werkplaats, uitgerust met 9 bruggen en zeer moderne apparatuur, beschikt ook over alle denkbare gereedschappen, machines en diagnoseapparatuur van topmerken.  Hierdoor kan het team elk voertuig met grootste zorg behandelen en repareren. Een werkplaats waar vakmanschap tot leven komt!

Graag verwelkomen zij nieuwe collega’s met dezelfde passie voor de autotechniek als zijzelf.
Sluit jij aan bij dit geweldige team?

Logo Auto Stuart Elst

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Auto Stuart Elst

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Auto Stuart Elst

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Auto Stuart Elst? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is Auto Stuart Elst jouw volgende werkgever?

Auto Stuart Elst is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van onderhoud en reparatie en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!