Maak kennis met A1 Automotive

A1 Automotive is een vooraanstaand bedrijf gevestigd in Apeldoorn, dat gespecialiseerd is in het beheer van tachograaf gegevens. Ze bieden deskundige ondersteuning aan truckdealers en transporteurs op alle gebieden die te maken hebben met digitale tachograaf. Zo is de service afdeling van A1 Automotive erkend door RDW en staat garant voor professionele service aan tachograaf installaties, inclusief analoge tachografen. Daarnaast staat de supportafdeling altijd klaar om professionele hulp te bieden aan werkplaatsen en transporteurs. Met diverse opleidingen, zoals de Code 95 Digitale Tachograaf, kan A1 Automotive een complete ontzorging garanderen. De slogan van A1 Automotive is dan ook: Tachograaf data zonder omkijken.

Met de innovatieve oplossingen van A1 Automotive wordt fleetmanagement nog eenvoudiger. A1 Automotive beschikt over alle benodigde expertise en discipline om klanten een totaaloplossing te bieden. Ze hebben een breed scala aan producten en diensten beschikbaar, waaronder verkoop, reparatie en installatie van tachografen, voertuigvolgsystemen, fleetmanagementsystemen en alarmsystemen. Daarnaast zijn ze specialisten op het gebied van wettelijk beheer en analyse van digitale tachograafdata en biedt men hoogwaardige chauffeurstrainingen die erkend worden door CCV (Code95). Bovendien verzorgen zij managementtraining voor archief- en analysesoftware van digitale tachograafdata conform de wettelijke vereisten.

In de transportsector is A1 Automotive dé autoriteit als het gaat om zowel hardware- als softwareoplossingen voor het beheer van digitale tachograafdata volgens wettelijke normen. Zij kunnen transportbedrijven begeleiden bij de implementatie van systeembeheer volgens de voorschriften van ILT.

Logo A1 Automotive

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij A1 Automotive

Check de Werkplek

A1 Automotive wallpaper
A1 Automotive workshop tab A1
A1 Automotive werkplaatsmonteur training
Tacho
A1 Automotive Truck
A1 Automotive Trucks
A1 Automotive
geautoriseerde partner vdo

Is A1 Automotive jouw volgende werkgever?

A1 Automotive is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van specialist in tachografen en fleetmanagement en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!