Maak kennis met Stolk Autoservice Dieverbrug

Stolk Autoservice Dieverbrug is op 6 maart 2007 opgericht door Emiel Stolk en is afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf waar klanten worden ontzorgd in hun mobiliteit. Stolk Autoservice is onderdeel van AutoCrew en de klanten kunnen hier terecht voor onderhoud en reparatie van alle typen en merken auto’s.

Het team van Stolk Autoservice bestaat uit Emiel, Thymo en Iris. Door het kleine en jonge team heerst er een erg fijne en gemoedelijke sfeer.
Dat in combinatie met de hoge mate van service heeft ervoor gezorgd dat Stolk Autoservice een grote, trouwe en diverse klantenkring heeft opgebouwd.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Stolk Autoservice Dieverbrug

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Stolk Autoservice Dieverbrug

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Stolk Autoservice Dieverbrug? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is Stolk Autoservice Dieverbrug jouw volgende werkgever?

Stolk Autoservice Dieverbrug is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van onderhoud en reparatie aan alle merken en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!