Maak kennis met Vakgarage Verbree

Vakgarage Verbree is een full-service autobedrijf en heeft 2 vestigingen. De “roots” liggen in Benschop waar Vakgarage Verbree door Ton Verbree opgestart is en al tientallen jaren een begrip is.
Enkele jaren geleden heeft Mark (zoon van Jan en kleinzoon van Ton) de vestiging in IJsselstein opgezet. Deze vestiging is ruim opgezet en modern ingericht echter men is niet de afkomst vergeten en het familiegevoel is duidelijk aanwezig.

Bij Vakgarage Verbree kan de klant terecht voor verkoop, onderhoud, reparatie en storingsdiagnose aan elke merk personenauto en bedrijfswagen. Vakgarage Verbree is een Bovag, RDW en Vakgarage aangesloten autobedrijf wat betekent dat zij haar klanten alle zekerheden en expertises kunnen geven. Daarnaast betekent dat voor de medewerkers dat zij mogen werken aan alle typen en soorten personenwagens en lichte bedrijfswagens en geen dag hetzelfde is. De werkplaats is open opgezet waardoor de monteurs ook contact hebben met de klanten.
Dit maakt de werksfeer niet alleen zeer professioneel, maar ook gemoedelijk.

Vakgarage Logo

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Vakgarage Verbree

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Vakgarage Verbree

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Vakgarage Verbree? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is Vakgarage Verbree jouw volgende werkgever?

Vakgarage Verbree is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van verkoop, onderhoud en reparatie van alle merken en typen en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!