Maak kennis met Vakgarage Imminkhuizen

Vakgarage Imminkhuizen is een familiebedrijf wat al ruim 50 jaar bestaat. Zij zijn aangesloten bij de garageformule Vakgarage en zijn ook Vakgarage professional. Hierdoor onderhouden en servicen zij alle merken en typen auto’s van niet alleen particulieren, maar ook van diverse bedrijven en leasemaatschappijen.

De klantenkring is dan ook divers en erg breed maar desondanks is de benadering zeer persoonlijk en klant- en persoonsgericht. Dit wordt al jaren door de kanten erg gewaardeerd. Bij Vakgarage Imminkhuizen heeft men een “open” werkplaats

Bij Vakgarage Imminkhuizen werkt een klein, gezellig hecht team van specialisten en technici; hierdoor is het werken bij Vakgarage Imminkhuizen erg fijn en is iedereen een belangrijke schakel binnen het bedrijf.

Vakgarage Logo

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Vakgarage Imminkhuizen

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Vakgarage Imminkhuizen

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Vakgarage Imminkhuizen? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is Vakgarage Imminkhuizen jouw volgende werkgever?

Vakgarage Imminkhuizen is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van onderhoud en reparatie en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!