Maak kennis met Kimman Amsterdam

Kimman houdt zich vanaf 1884 bezig met mobiliteit en daar zijn we trots op. Een lange geschiedenis die begonnen is als rijtuig bouwer en uitgegroeid is tot een van de meest moderne en luxueuze dealer bedrijven van Nederland met de prestigieuze merken Jaguar, Land -en Range Rover reeds meer dan 70 jaar.

Innovatief, Professioneel, Betrouwbaar en Klantvriendelijk zijn de peilers waarop het succes van KIMMAN is gebaseerd.

De Kimman bedrijven zijn gevestigd in Amsterdam en Haarlem waar u van harte welkom bent om kennis te maken met deze gerenommeerde merken. Alle nieuwe -evenals een ruim assortiment aan gebruikte modellen zijn daar in de juiste ambiance te bewonderen.

Een automobiel welke door Kimman wordt geleverd verdient ook de beste service. Een team van geclassificeerde technici verzorgen het benodigde onderhoud en reparatie van onverhoopte schades.

Werkgever informatie

  • Locatie:
    AMSTERDAM
  • Specialisatie:
    Verkoop, onderhoud en reparatie van Land Rover & Jaguar
  • Website:
    https://kimman.nl

Werkgever locatie

Vacatures bij Kimman Amsterdam

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Kimman Amsterdam

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Kimman Amsterdam? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is Kimman Amsterdam jouw volgende werkgever?

Kimman Amsterdam is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van verkoop, onderhoud en reparatie van land rover & jaguar en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!