Maak kennis met Fleetaccess

Fleetaccess biedt een totaaloplossing op het gebied van auto-elektronica voor bedrijven en particulieren. Fleetaccess focust zich op maximale kwaliteit tegen een gunstige prijs kwaliteit verhouding. De duurste is niet altijd de beste en de goedkoopste niet altijd de slechtste. Zowel bedrijven als particulieren zijn opzoek naar een balans tussen prijs en kwaliteit. Hiervoor bent u bij Fleetaccess aan het juiste adres.

Fleetaccess heeft ondertussen al 10 jaar ervaring in de branche en weet voor haar klanten de perfecte prijs kwaliteitsverhouding samen te stellen. Fleetaccess bestaat uit een team van enthousiaste medewerkers waarbij service en kwaliteit voorop staat. Fleetaccess is dagelijks actief door heel Nederland heen. Inbouw op locatie is voor ons geen enkel probleem. Wij werken voor zowel bedrijven als voor particulieren, iedereen is welkom.

Voor bedrijven biedt Fleetaccess een interessante totaaloplossing voor het gehele wagenpark. Doordat Fleetaccess samenwerkt met een aantal verschillende partners bieden wij een totaaloplossing voor het wagenpark. Tussen deze partners is een nauwe samenwerking waarbij de kwaliteit kan worden gewaarborgd.

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het leveren van alarmsystemen, carkits, track en trace systemen, ritregistratiesystemen, Stinger radardetectie, cruisecontrole, parkeersensoren, achteruitrijdsystemen, chiptunen, etc.

Fleetaccess streeft erna om ten alle tijden een A-kwaliteit te bieden tegen B-prijzen, met 5 jaar inbouwgarantie en een maximale klanttevredenheid.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Fleetaccess

Krijg er een beeld bij!

Bekijk de bedrijfsvideo van Fleetaccess

Zien hoe het er bij Fleetaccess aan toe gaat? Neem een kijkje en krijg alvast een beeld van misschien wel jouw toekomstige werkomgeving!

Check de Werkplek

Is Fleetaccess jouw volgende werkgever?

Fleetaccess is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van voertuigbeveiliging en volgsystemen en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!