Maak kennis met BCS AutoserviceCenter IJsselstein

AutoServiceCenter IJsselstein (ASC) is opgericht in 2013 om aan de vraag naar onderhoud, APK en schadeherstel in en rond IJsselstein te voldoen. AutoServiceCenter IJsselstein (ASC) is een jong, universeel, onafhankelijk en groeiend autobedrijf. AutoServiceCenter IJsselstein in lid van Bosch Car Service en daardoor voeren zij onderhoud en reparaties uit aan alle merken en typen auto’s. Dit heeft gezorgd voor een zeer diverse en trouwe klantenkring.

Het niveau van de dienstverlening is zeer hoog te noemen. Dit zorgt voor een hoge klanttevredenheid en de klanten komen hier dan ook graag (grote trouwe klantenkring). De werk- en bedrijfssfeer kan ik het beste omschrijven met de kernwoorden: ongedwongen, familiair, professioneel, klant- en service gericht en voor elkaar / met elkaar. Al met al een zeer fijne en goede werkgever die een goede aanvulling zoekt voor het huidige team.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij BCS AutoserviceCenter IJsselstein

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij BCS AutoserviceCenter IJsselstein

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van BCS AutoserviceCenter IJsselstein? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is BCS AutoserviceCenter IJsselstein jouw volgende werkgever?

BCS AutoserviceCenter IJsselstein is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van verkoop, onderhoud en reparatie en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!