Maak kennis met Autobedrijf ’t Centrum

Autobedrijf ’t Centrum in Eethen bestaat al ruim 50 jaar en heeft zich in die tijd ontwikkeld tot een modern en goed uitgerust onafhankelijk autobedrijf dat is aangesloten bij branchevereniging Bovag. De klanten zijn bij Autobedrijf ’t Centrum aan het juiste adres voor de aanschaf van een jonggebruikte auto (alle modellen, typen en prijsklasses) en voor onderhoud / reparatie.

Autobedrijf ’t Centrum kenmerkt zich door de mooie auto’s, uitgebreide dienstverlening, hoge klantentevredenheid en service en bestaat uit een gezellig team dat de klant op 1 heeft staan!

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Autobedrijf ’t Centrum

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Autobedrijf ’t Centrum

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Autobedrijf ’t Centrum? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is Autobedrijf ’t Centrum jouw volgende werkgever?

Autobedrijf ’t Centrum is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!