Maak kennis met JAMES Autoservice Nederland

JAMES Autoservice is dé merkonafhankelijke auto-onderhoudsketen met op dit moment 75 vestigingen in Nederland. Zij bieden naast hoogwaardige, persoonlijke service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Geen gedoe, prettige service en goed auto-onderhoud voor een eerlijke prijs.

JAMES-vestigingen onderscheiden zich op het gebied van persoonlijke, professionele service aan particulieren en aan leaserijders. Je krijgt altijd een offerte vooraf, zodat je weet waar je aan toe bent. En online kun je gemakkelijk een afspraak maken via de website.

JAMES vindt kwaliteit en duurzaamheid belangrijk. Elke JAMES-vestiging is gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG. Stichting Duurzaam Repareren certificeert bedrijven in de autobranche op het gebied van duurzaamheid. Deze stichting streeft naar groene oplossingen die economisch haalbaar zijn.

JAMES biedt een ruim aanbod occasions. Je kunt bij de aanschaf van een occasion rekenen op gedegen advies en gegarandeerde kwaliteit. Koop je een JAMES-occasion, dan krijg je het eerste jaar Rijgarantie van JAMES.

Het onderhoud aan hybride en elektrische voertuigen vergt specialistische kennis. Bij JAMES werken monteurs die de nodige kennis en kunde hebben om elektrische en hybride auto’s goed te onderhouden en repareren. Ook hebben ze bij JAMES kennis van wat er nodig is om elektrisch te rijden. Bijvoorbeeld als je thuis of op je werk een of meerdere laadpalen wilt laten plaatsen.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij JAMES Autoservice Nederland

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij JAMES Autoservice Nederland

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van JAMES Autoservice Nederland? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is JAMES Autoservice Nederland jouw volgende werkgever?

JAMES Autoservice Nederland is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!