Maak kennis met Autobedrijf De Graaf

Autobedrijf De Graaf bestaat al meer dan 25 jaar en is gevestigd midden in Woudrichem. Naast de verkoop van alle merken occasions, zijn zij gespecialiseerd in het onderhoud en reparatie van alle merken en typen personenwagens en lichte bedrijfswagens. Autobedrijf De Graag is een )h)echt familiebedrijf waarin meerdere generaties werkzaam zijn. Daarbij zijn zij ook actief bezig met de toekomst en leiden zij ieder jaar meerdere leerlingen op.

De sfeer binnen het bedrijf is erg fijn en vertrouwd en je voelt je hier als klant dan ook direct thuis. Dat in combinatie met de hoge mate van service heeft ervoor gezorgd dat Autobedrijf De Graaf een grote, trouwe en diverse klantenkring heeft opgebouwd; het werk in de werkplaats is dan lekker divers en afwisselend.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Autobedrijf De Graaf

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Autobedrijf De Graaf

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Autobedrijf De Graaf? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is Autobedrijf De Graaf jouw volgende werkgever?

Autobedrijf De Graaf is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!