Maak kennis met Soeterwold Automotive

Soeterwold Groep is actief in de automotive branche in de Duin- en Bollenstreek en het Groene Hart. Verdeeld over 6 vestigingen zijn 50 medewerkers actief in het herstellen van autoschade, uitvoeren van auto-onderhoud en verhuren van personen- en bestelauto’s en campers. Soeterwold Groep bestaat uit ABS Autoherstel Lisse, Noordwijk en Nieuwkoop, Bosch Car Service Nieuwkoop, Autoverhuur Bollenstreek en Holland Camper Verhuur. Zij kenmerken zich door een plezierige werksfeer, korte lijnen, uitsluitend kwaliteit leveren en de klant staat áltijd centraal!

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Soeterwold Automotive

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Soeterwold Automotive

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Soeterwold Automotive? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is Soeterwold Automotive jouw volgende werkgever?

Soeterwold Automotive is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!