Maak kennis met Iveco Schouten

IVECO Schouten is een familiebedrijf dat al ruim een halve eeuw bestaat! Ooit begonnen met sleutelen aan vrachtwagens in een schuurtje in Almkerk heeft oprichter Izak Schouten het fundament gelegd voor een prachtig bedrijf wat inmiddels twaalf vestigingen door heel Nederland heeft. IVECO Schouten een serieuze speler in de markt en niet meer weg te denken in de branche.

Als officieel merkdealer van IVECO & Fiat Professional zorgen zij ervoor dat hun klanten zorgeloos rondrijden in betrouwbare bedrijfswagens en tegen zo laag mogelijke kosten. Dit door inzet van hoogwaardige materialen, goed uitgeruste werkplaatsen en servicebussen. Dit alles natuurlijk met behulp van de deskundige monteurs die continue dmv training en opleiding op de hoogte gehouden worden van de nieuwste ontwikkelingen.

IVECO Schouten biedt een totaalconcept van sales, aftersales, financiering, reparatie- en onderhoudscontracten, vervangend vervoer en specifiek technische oplossingen en leveren zij alternatieve duurzame brandstoffen zoals CNG & LNG.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Iveco Schouten

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Iveco Schouten

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Iveco Schouten? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Krijg er een beeld bij!

Bekijk de bedrijfsvideo van Iveco Schouten

Zien hoe het er bij Iveco Schouten aan toe gaat? Neem een kijkje en krijg alvast een beeld van misschien wel jouw toekomstige werkomgeving!

Check de Werkplek

Is Iveco Schouten jouw volgende werkgever?

Iveco Schouten is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!