Maak kennis met Vakgarage Montfoort

Vakgarage Montfoort is een gevestigde naam in de regio Montfoort. Naast het onderhoud van alle typen en merken auto’s, kunnen de klanten hier ook terecht voor de aanschaf van een andere auto. Daarnaast is Vakgarage Montfoort erkent BMW- en Volvo-specialist en Land-Cruiser en Mercedes specialist.
De werkplaats is modern, ruim en open, wat betekent dat de klanten niet alleen “uitkijken” op de werkplaats, maar eventueel ook toegang hebben tot de werkplaats.

De eigenaar (Wilfred) werkt zelf mee en is vanachter de balie het eerste aanspreekpunt voor de klanten. In de werkplaats is een hecht en jong team werkzaam. Het niveau van de dienstverlening is zeer hoog te noemen. Dit zorgt voor een hoge klanttevredenheid en de klanten komen hier dan ook graag (grote trouwe klantenkring). De werk- en bedrijfssfeer kan ik het beste omschrijven met de kernwoorden: dynamisch, jeudige, ongedwongen, familiair, professioneel, klant- en service gericht en voor elkaar / met elkaar. Al met al kan ik Vakgarage Montfoort omschrijven als een zeer fijne en goede werkgever.

Vakgarage Logo

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Vakgarage Montfoort

Check de Werkplek

Is Vakgarage Montfoort jouw volgende werkgever?

Vakgarage Montfoort is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van verkoop, onderhoud en reparatie van alle merken en typen en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!