Maak kennis met Vakgarage Rene Blankenstein

Vakgarage Rene Blankenstein is een gevestigde naam in de regio Den Haag en is al jaren een vertrouwde garage als het gaat om onderhoud en reparatie aan alle merken en typen auto’s. Rene is ooit gestart bij een Toyota-dealer, kreeg al snel zijn eigen Toyota-dealerschap, maar besloot enkele jaren geleden Rene over te stappen naar een universeel autobedrijf. Dit kwam niet uit de lucht vallen; eisen die een importeur stelt aan een autodealer vertalen zich in de prijs die een klant moet betalen voor zijn onderhoud en reparatie. Bij Vakgarage Rene Blankenstein krijgt uw auto dan ook vakkundig onderhoud, tegen een net tarief.

Bij binnenkomst worden de klanten welkom geheten door de 2 werkplaatsreceptionisten. In de werkplaats werkt een klein team van enthousiaste automonteurs. Deze monteurs zijn gewend om aan alle merken moderne auto’s te werken. Scholing en cursussen heeft Rene Blankenstein dan ook hoog in het vaandel staan. Vanzelfsprekend werken zij met de nieuwste testapparatuur om de auto’s “uit te lezen” en een juiste diagnose te stellen. Verder is de werkplaats voorzien van alle benodigde (speciale) gereedschappen.

Rene Blankenstein houdt zijn klanten graag mobiel en beschikt over 6 leenauto’s, twee scooters, 4 fietsen en een autoambulance met servicewagen om een defecte auto op te halen of op te starten bij pech onderweg.

Vakgarage Logo

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Vakgarage Rene Blankenstein

Check de Werkplek

Is Vakgarage Rene Blankenstein jouw volgende werkgever?

Vakgarage Rene Blankenstein is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van verkoop, onderhoud en reparatie van alle merken en typen en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!