1. Solliciteer op een vacature die bij je past

Je solliciteert gemakkelijk online op een vacature die bij je past door het sollicitatieformulier inte vullen. Zie je niet direct een geschikte baan, dan stuur je ons vrijblijvend een open sollicitatie. Binnen drie dagen na ontvangst van jouw sollicitatie, motivatie en CV bellen of mailen we jou. Ook als we geen passende baan voor je hebben of vinden dat de baan waarop je hebt gesolliciteerd niet de beste keus is.

Sollicitatieprocedure afbeelding bij Automotive Recruitment

2. Persoonlijke kennismaking

Als jij de kandidaat bent die we zoeken of als er een match is tussen jou en één van onze partners nodigen we je uit voor een persoonlijke kennismaking. We bespreken jouw wensen en mogelijkheden en zoeken samen naar de best mogelijke stap in je carrière. Het kan maar zo dat jij en een werkgever op papier volledig matchen, maar dat het qua karakter niet klikt. Het doel van dit gesprek is dan ook te achterhalen of jullie qua ‘bloedgroep’ ook zo goed bij elkaar passen. Denk hierbij aan persoonlijkheid, houding en denkwijze. Een goede match is van belang, want het zorgt voor meer plezier in je werk, een betere sfeer en uiteindelijk een hogere productiviteit. En dat zorgt voor meer kansen en doorgroeimogelijkheden.

3. Referentie check

Na afloop van de persoonlijke kennismaking zoekt Dennis contact met de door jou opgegeven referenties. Zo krijgen we een nog beter beeld van jouw manier van werken en is het maken van een goede match makkelijker.

4. Voorstellen aan je toekomstige werkgever

Inmiddels hebben we al een hoop informatie over je verzameld en weten we wat er mogelijk is. Je wordt voorgesteld aan je mogelijk volgende werkgever. We bereiden je voor op het sollicitatiegesprek en zorgen dat je op de hoogte bent van de werkzaamheden en procedures.

5. Sollicitatiegesprek

Je gaat in gesprek met je potentiële werkgever en bespreekt je werkzaamheden, verantwoordelijkheden en doorgroeimogelijkheden. Na je sollicitatie ontvang je direct een terugkoppeling. De werkgever kan aangeven een tweede gesprek te willen of dat ze je direct in dienst willen nemen. Ook kunnen ze aangeven verder te willen zoeken naar een andere kandidaat. Is de keuze niet op jou gevallen? Jammer, maar maak je geen zorgen. We gaan dan direct aan de slag om je bij een andere passende werkgever voor te stellen.

6. Contract

Na een fijn sollicitatiegesprek doet onze partner je een passend voorstel. Hierbij wordt rekening gehouden met wat je ervaring, leeftijd, taken en verantwoordelijkheden. Tevreden met het voorstel? Gefeliciteerd! Voor je het weet kun je aan de slag bij je nieuwe werkgever! We houden contact en komen regelmatig langs om te kijken hoe het gaat.

Bekijk alle vacatures