Maak kennis met Van Hugten Mobility Center

Al sinds 1953 is Van Hugten een gevestigde naam in Bithoven. De eerste jaren als universele garage en van 2003 tot 2016 onderdeel van Profile Tyrecenter.

Sinds 1 januari 2017 is Ron van Hugten volledig zelfstandig en prijkt op twee panden in Bilthoven de naam Van Hugten. Op het ene al enige jaren “Van Hugten Mobilty-Center: van Alfa Romeo tot Volvo, onderhoud en reparatie van alle merken auto’s”, op dat ernaast sinds kort “Banden & Velgencenter Van Hugten: de beste banden velgen voor de beste prijs”.

In de werkplaats is een ervaren en hecht team van Autotechnici werkzaam wat op zoek is naar ondersteuning. Ron van Hugten investeert graag in zijn mensen en team en zorgt daarbij voor een gedegen scholing.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Van Hugten Mobility Center

Check de Werkplek

Is Van Hugten Mobility Center jouw volgende werkgever?

Van Hugten Mobility Center is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!