Maak kennis met Van Hugten Mobility Center

Welkom bij Van Hugten Mobility Center, een vertrouwde partner in automobiliteit sinds 1953. Gelegen in het hart van Bilthoven, is Van Hugten Mobility Center trots op zijn rijke geschiedenis en diepgewortelde banden met de gemeenschap. Oorspronkelijk gestart als een universele garage, hebben zij zich door de jaren heen ontwikkeld tot een gespecialiseerde serviceprovider voor meerdere prestigieuze automerken waaronder OPEL, PEUGEOT, FIAT, CITROËN, ALFA ROMEO, ABARTH, JEEP, en LANCIA.

Sinds Ron van Hugten in 2017 de stap naar volledige zelfstandigheid maakte, heeft Van Hugten Mobility Center zijn focus verlegd naar niet alleen uitmuntende service, maar ook naar voortdurende verbetering en innovatie binnen de werkplaats. Daar werkt een toegewijd en hecht team van ervaren autotechnici, die de kern vormen van zijn succes. Hun deskundigheid en passie voor automobiliteit zorgen ervoor dat elke auto in topconditie het centrum verlaat.

Van Hugten Mobility Center begrijpt het belang van investeren in zijn mensen. Het centrum biedt daarom uitgebreide mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en scholing, waardoor het team altijd op de hoogte is van de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends in de automobielindustrie. Dit maakt werken bij Van Hugten niet alleen een baan, maar een carrière met groeipotentieel.

Werkgever informatie

 • Locatie:
  Bilthoven
 • Bedrijfsgrootte:
  ~6
 • Ervaring vanaf:
  1953
 • Specialisatie:
  Onderhoud en reparatie van alle merken en typen
 • Website:
  https://vanhugten.nl/

Werkgever locatie

Vacatures bij Van Hugten Mobility Center

Check de Werkplek

Is Van Hugten Mobility Center jouw volgende werkgever?

Van Hugten Mobility Center is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van onderhoud en reparatie van alle merken en typen en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!