Maak kennis met DUSA Import USA Cars BV

DUSA Import USA CARS in Amsterdam is al sinds 1988 DE specialist in het importeren van Amerikaanse auto’s en pick-up trucks. Zij brachten als eerste een heel nieuw segment op de Nederlandse autowegen. Waar het begon met het importeren van een full-size pick-up trucks is DUSA Import USA Cars inmiddels uitgegroeid tot DE grote specialist op het gebied van Amerikaanse auto’s, pick-up trucks zoals Dodge RAM trucks, Ford USA trucks en Toyota Tundra trucks (met dé grootste voorraad van Europa) en diverse bijzondere exotische auto’s uit het allerhoogste segment (zoals o.a. Rolls-Royce en Lamborghini).

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij DUSA Import USA Cars BV

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij DUSA Import USA Cars BV

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van DUSA Import USA Cars BV? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Krijg er een beeld bij!

Bekijk de bedrijfsvideo van DUSA Import USA Cars BV

Zien hoe het er bij DUSA Import USA Cars BV aan toe gaat? Neem een kijkje en krijg alvast een beeld van misschien wel jouw toekomstige werkomgeving!

Check de Werkplek

Is DUSA Import USA Cars BV jouw volgende werkgever?

DUSA Import USA Cars BV is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van verkoop en onderhoud en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!