Maak kennis met TTA International

TTA International is een internationale project organisatie welke actief is in Learning & Development met een nadrukkelijk specialisme binnen de automotive branche. Vanuit Nederland, waar ons hoofdkantoor is gevestigd, verzorgen we wereldwijd projecten in de automotive sector en andere technologische industrieën.

Daarnaast heeft TTA specialisten gedetacheerd bij klanten zoals Stellantis Nederland en Toyota Motor Europe.
Leren, verbeteren en optimaliseren; bij TTA International draait alles om mensen en hun capaciteiten. Wanneer mensen in staat worden gesteld hun potentieel ten volle te benutten, zal de onderneming waar ze voor werken beter functioneren.

Dé sleutel tot het behalen van doelstellingen is door Learning & Development als onderdeel van een bedrijfsstrategie op te nemen. “Great People Make Great Companies”.

De lat ligt hoog bij TTA International. Zij weten als geen ander, dat elke ketting zo sterk is als de zwakste schakel: de oorsprong van TTA, opgericht in 1987, ligt in de automotive branche waarin strikte veiligheidseisen en scherpe kwaliteitsnormen de regel zijn.

De doelstellingen van een onderneming vormen het vertrekpunt en vanuit daar wordt de beste Learning & Development strategie bepaald; voor nu, straks en in de toekomst. Desgewenst verzorgt TTA de gehele uitvoering van deze strategie. Van consultancy tot multimedia, van groot tot klein: TTA ontzorgt haar klanten volledig!

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij TTA International

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij TTA International

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van TTA International? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is TTA International jouw volgende werkgever?

TTA International is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van opleidingen in de automotive en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!