Maak kennis met Crum Autobedrijven

Crum Autobedrijven is een echt familie bedrijf met een persoonlijke sfeer. Officieel Ford personen- en bedrijfswagendealer, groot occasion aanbod, moderne werkplaatsen en gevestigd in Culemborg en Houten. Al sinds 1977 een begrip in Midden Nederland. In 1984 richtten zij als één van de eersten een eigen universele lease maatschappij op, onder de naam Crum Lease.

Naast het Ford-dealerschap zijn zij ook al jaren aangesloten bij de CarProf-formule, een garage voor alle merken. Sindsdien zijn de klanten, die in hun huishouden of bedrijf ook regelmatig een auto van een ander merk rijden, bij Crum Autobedrijven met alle auto merken aan het juiste adres.

De missie van Crum Autobedrijven is om de klanten alles voor de auto onder één dak aan te kunnen bieden. De slogan is niet voor niets: “Crum Autobedrijven, waar ALLES kan!”

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Crum Autobedrijven

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Crum Autobedrijven

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Crum Autobedrijven? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is Crum Autobedrijven jouw volgende werkgever?

Crum Autobedrijven is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van verkoop, onderhoud en reparatie en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!