Maak kennis met Van der Kooi Sportscars

Home of British Sportscars in the Netherlands, dat is wat Van der Kooi Sportscars in Houten is.

Van der Kooi Sportscars is een echt familiebedrijf en er zijn meerdere familieleden op diverse functies binnen het bedrijf werkzaam en daarnaast zijn er diverse andere medewerkers (niet-familieleden) werkzaam. Deze combinatie zorgt voor een fijne (familiaire) werksfeer waarbij men elkaar graag helpt en bijstaat.

Van der Kooi Sportscars verkoopt, onderhoudt en repareert sportauto’s van de merken Lotus en Caterham en is tevens importeur van deze merken. De klanten brengen hier niet alleen “road-legal” sportauto’s maar ook speciale uitvoeringen voor op het circuit kan je hier vinden of laten bouwen. Zij staan dan ook internationaal zeer goed bekend en werken voor klanten van over de gehele wereld.

Alles bij Van der Kooi ademt passie, techniek en technologie!

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Van der Kooi Sportscars

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Van der Kooi Sportscars

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Van der Kooi Sportscars? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is Van der Kooi Sportscars jouw volgende werkgever?

Van der Kooi Sportscars is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van verkoop, onderhoud, reparatie en aanpassing op klantwens en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!