Maak kennis met Rouvoet Motoren

Rouvoet Motoren in Hilversum is vanuit de passie voor motoren in 2014 opgericht door Vincent Rouvoet.

Vanuit het sfeervolle pand in Hilversum verkopen en onderhouden zij alle typen en merken motoren. Beneden is de werkplaats met ruimte voor 4 motoren en op de 1e en 2e verdieping is de showroom.
Rouvoet Motoren is een actief bedrijf, waar naast een lach en een grap ook hard gewerkt wordt. De sfeer is dan ook zeer gezellig en goed en men helpt elkaar graag! De klantenkring is divers en komt niet alleen voor een reparatie, onderhoud of vraag langs maar ook zo maar voor een praatje.

Rouvoet Motoren is heeft 6 medewerkers, wat een goed geolied team is; zij kennen elkaar goed, werken nauw met elkaar samen en hun drijfveer is de gezamenlijke passie voor motoren.
Al met al een mooi passievol bedrijf met een gezellig team specialisten op het gebied van motoren.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Rouvoet Motoren

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Rouvoet Motoren

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Rouvoet Motoren? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Krijg er een beeld bij!

Bekijk de bedrijfsvideo van Rouvoet Motoren

Zien hoe het er bij Rouvoet Motoren aan toe gaat? Neem een kijkje en krijg alvast een beeld van misschien wel jouw toekomstige werkomgeving!

Check de Werkplek

De showroom van Kimman

Is Rouvoet Motoren jouw volgende werkgever?

Rouvoet Motoren is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!