Maak kennis met Profile Car & Tyreservice Beto Weesp

Profile Car & Tyreservice Beto is gevestigd op het industrieterrein van Weesp. Hierdoor hebben zij een zeer grote en brede klantenkring. Het bedrijf wordt gerund door Erik en Nancy en zij zijn ook altijd op de vloer te vinden. Dit zorgt voor een zeer fijne en collegiale werksfeer waarbij het hechte team elkaar graag helpt.

Omdat zij onderdeel zijn van de Profile-organisatie komen alle merken en typen auto’s in de werkplaats voorbij. De werkplaats is zodanig uitgerust (inclusief APK-straat) dat men ook alle typen en merken kan onderhouden en repareren; je werkplek is dus niet alleen erg fijn met een goed team van collega’s, maar het werk is ook nog lekker divers!

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Profile Car & Tyreservice Beto Weesp

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Profile Car & Tyreservice Beto Weesp

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Profile Car & Tyreservice Beto Weesp? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is Profile Car & Tyreservice Beto Weesp jouw volgende werkgever?

Profile Car & Tyreservice Beto Weesp is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van onderhoud en reparatie aan alle merken en typen en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!