Maak kennis met MVI Automotive

MVI Automotive is in 2017 opgericht door Martijn van Ieperen met als doel mooie, nette en goede auto’s vanuit Duitsland naar Nederland te importeren en hier te verkopen. Dit omdat Martijn merkte dat hij daar veel vraag naar had, maar dat er in Nederland onvoldoende beschikbaar waren. Zo biedt MVI Automotive de beste occasions aan, waarbij de onderhoudshistorie altijd aanwezig is. Naast occasions, bieden zij ook een zoektocht op maat aan waarbij zij samen met de klant op zoek gaan naar zijn of haar perfecte auto. Het specialisme van MVI Automotive ligt bij de Duitse merken.

Vertrouwen en openheid zijn de drijfveren van MVI Automotive. Al vanaf 2017 staan we garant voor kwaliteit en service. Klantgerichtheid is voor ons vanzelfsprekend. MVI Automotive is actief op het gebied van in- en verkoop van gebruikte welbekende Duitse premium merken. Martijn van Ieperen is de eigenaar van MVI Automotive en werkt hier samen met een parttime marketing medewerker.

Benieuwd hoe het werken bij MVI Automotive is? Neem dan contact op Dennis Verhoef of neem contact op met Martijn via info@mvi-automotive.nl of bel/app Martijn op +31618844133

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij MVI Automotive

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij MVI Automotive

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van MVI Automotive? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is MVI Automotive jouw volgende werkgever?

MVI Automotive is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van import en verkoop en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!