Maak kennis met MKP Parts

MKP Parts is een internationale leverancier in de wereld van tachografen. Via een groot wereldwijd dealernetwerk leveren zij een breed scala aan tachograafservice- en reparatieonderdelen van alle Europese fabrikanten. MKP Parts is gespecialiseerd in alle soorten Tachografen, Service Onderdelen, Reparatie Onderdelen, Download Tools en Remote Download voor de Digitale Tachograaf.

Vanuit het magazijn in Nootdorp, dat ruim 800 vierkante meter beslaat en waarin bijna elk onderdeel op voorraad is, bedienen zij de klanten wereldwijd doorgaans dezelfde dag nog. Door jarenlange ervaring en kennis is MKP Parts uitgegroeid tot: “Een leverancier van formaat!”

MKP Parts staat ​​bekend als een flexibele en betrouwbare partner met een garantie voor scherpe prijzen, snelle reactietijden en snelle levering uit een grote voorraad.

MKP Parts logo

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij MKP Parts

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij MKP Parts

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van MKP Parts? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Krijg er een beeld bij!

Bekijk de bedrijfsvideo van MKP Parts

Zien hoe het er bij MKP Parts aan toe gaat? Neem een kijkje en krijg alvast een beeld van misschien wel jouw toekomstige werkomgeving!

Check de Werkplek

Is MKP Parts jouw volgende werkgever?

MKP Parts is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!