Maak kennis met Maas Autogroep

Maas Autogroep is officieel dealer van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer en een (h)echt familiebedrijf in het ‘Groene Hart’.

Jan Maas startte in de jaren 60 zijn autobedrijf in Nieuwkoop en dit is inmiddels uitgegroeid tot een krachtige merkdealer met 9 prachtige vestigingen en bijna 250 medewerkers. Je vindt Maas Autogroep in Alphen aan den Rijn, Gouda, Moordrecht, Nieuwkoop, Uithoorn en Woerden.

Maas Autogroep is een echt full service dealer bedrijf. De klant kan hier voor alles terecht wat met mobiliteit te maken heeft; van schadeherstel, (private)lease tot een ruim aanbod occasions.
Binnen het bedrijf heerst, ondanks de schaal, een zeer familiaire sfeer en werken de verschillende afdelingen en vestigingen geolied samen om de klant te ontzorgen.

Werkgever informatie

  • Locatie:
    Nieuwkoop
  • Specialisatie:
    Verkoop, onderhoud en reparatie van Volkswagen, Audi, Seat, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens
  • Website:
    https://www.maasautogroep.nl/

Werkgever locatie

Vacatures bij Maas Autogroep

Krijg er een beeld bij!

Bekijk de bedrijfsvideo van Maas Autogroep

Zien hoe het er bij Maas Autogroep aan toe gaat? Neem een kijkje en krijg alvast een beeld van misschien wel jouw toekomstige werkomgeving!

Check de Werkplek

Is Maas Autogroep jouw volgende werkgever?

Maas Autogroep is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van verkoop, onderhoud en reparatie van volkswagen, audi, seat, skoda en volkswagen bedrijfswagens en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!