Maak kennis met M. de Koning

M. de Koning Autobedrijven is een betrouwbaar familiebedrijf in de regio Rijnmond. Zij hebben vestigingen in Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en Rotterdam (Ommoord) en vertegenwoordigen de merken Seat, Skoda, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens en Audi.

Bij M. de Koning werken circa 170 gemotiveerde medewerkers dagelijks aan de mobiliteit van de klanten. Zij zijn hier aan het juiste adres voor de aanschaf van nieuwe en gebruikte auto’s, onderhoud, leasing, verhuur, schadeherstel en brandstofverkoop. M. de Koning is een fijne en goede werkgever, zij investeren graag in hun medewerkers. Zo lopen ze vooruit op het gebied van electrificering, dit doen ze door alle medewerkers de gelegenheid te bieden om zich te specialiseren en ontwikkelen.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij M. de Koning

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij M. de Koning

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van M. de Koning? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is M. de Koning jouw volgende werkgever?

M. de Koning is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!