Maak kennis met Louwman

Louwman Group, opgericht in 1923, is een Nederlands familiebedrijf. Met importbedrijven voor automerken Toyota, Lexus, Morgan en Suzuki behoren zij al decennia lang tot de grootste autodistributeurs van Europa. Ook motorfietsen en buitenboordmotoren zijn bekend terrein. Behalve in Nederland is Louwman Group actief in België, Zweden, Denemarken en Tsjechië.

De klanten kunnen bij Louwman niet alleen terecht voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, maar ook voor onderhoud, leasing, verzekering, schadeherstel enz. Kortom een echte full-service mobiliteitspartner!

Bij Louwman staan de mensen voorop in alles wat ze doen; niet alleen de klant, ook de samenleving en onze eigen medewerkers.
Als autobedrijf en aanbieder van zorghulpmiddelen hebben zij naast een commerciële, ook een maatschappelijke functie. Louwman voelt zich verantwoordelijk en werkt aan langdurige, duurzame relaties. Of het nu om klanten, collega’s, business partners of brancheorganisaties gaat.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Louwman

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Louwman

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Louwman? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Krijg er een beeld bij!

Bekijk de bedrijfsvideo van Louwman

Zien hoe het er bij Louwman aan toe gaat? Neem een kijkje en krijg alvast een beeld van misschien wel jouw toekomstige werkomgeving!

Check de Werkplek

Is Louwman jouw volgende werkgever?

Louwman is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!