Maak kennis met Automotive Center Oudewater

Automotive Center Oudewater begon in 2014 met de overname van een Ford-dealerschap en ging verder als Ford-servicepunt Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een universele allround garage met twee gecertificeerde monteurs, een werkplaatsmanager, een officemanager en een eigen showroom.

Bij Automotive Center Oudewater kunnen de klanten terecht voor reparaties, onderhoud, APK-keuring, accessoires, wassen, private lease en verkoop. Zij hebben of doen het: van trekhaak tot koplamp, van dak-koffer tot band en alles wat daar (aan onderhoud) tussenin zit. Ze hebben dan ook als doel het ontzorgen van de klanten, de beste kwaliteit leveren en regelen dat het voor elkaar komt. Is er niet meteen een oplossing, dan zorgen ze dat die er komt.

Automotive Center Oudewater wil de beste zijn, optimaal onderhoud leveren op dealerniveau en tegen een reële prijs. Onze onderneming groeit, onze klanten kunnen zeker blijven van een continu hoog niveau. Bovenaan onze werkoverleggen staat tenslotte dat de kwaliteit moet blijven gewaarborgd, hoe druk het ook is.

Wij kunnen Automotive Center Oudewater en haar medewerkers het beste omschrijven met de volgende kernwoorden: dynamisch, energiek, enthousiast, toegankelijk, alle mogelijkheden om door te groeien en leren, ontspannen sfeer, hechte onderlinge band tussen werkgever en werknemers en in overleg mag (bijna) alles.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Automotive Center Oudewater

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Automotive Center Oudewater

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Automotive Center Oudewater? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is Automotive Center Oudewater jouw volgende werkgever?

Automotive Center Oudewater is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!