Maak kennis met Auto van Zeist

Automobielbedrijf van Zeist is in 1967 opgericht door de heer en mevrouw van Zeist. Begonnen op het Adelaarsplein in het Hart van Zuid met een Esso tankstation en een kleine werkplaats om de tankende klanten veilig te helpen, groeide door de jaren daaropvolgend uit naar een showroom voor de in en verkoop van alle merken en zo ook het onderhoud aan de auto’s van de klanten.

Deze snelle groei bracht het autobedrijf in de kijker van het toen nog niet in Nederland leverbare merk Mitsubishi Motors en in 1975 werden zij dealer. Door de aanhoudende groei werd er gezocht naar een nieuwe locatie. In 2000 verhuisde ze dan ook naar de huidige locatie aan de Laan van de Dierenriem 50.

In 2020 sloten zij zich aan bij Carprof, welke een van de meest professionele garageformules voor het autobedrijf is. Hiermee hebben zij het werk in de werkplaats uitgebreid en komen alle merken en typen voorbij (met een lichte nadruk op Mitsubishi).

Inmiddels is de 2e generatie aangetreden en deze bouwt het autobedrijf verder uit, klaar voor de toekomst.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Auto van Zeist

Check de Werkplek

Is Auto van Zeist jouw volgende werkgever?

Auto van Zeist is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!