Maak kennis met ABS van der Weijden

Soeterwold Groep is actief in de automotive branche in de Duin- en Bollenstreek en het Groene Hart. Verdeeld over 6 vestigingen zijn 50 medewerkers actief in het herstellen van autoschade, uitvoeren van auto-onderhoud en verhuren van personen- en bestelauto’s en campers. Soeterwold Groep bestaat uit ABS Autoherstel Lisse, Noordwijk en Nieuwkoop, Bosch Car Service Nieuwkoop, Autoverhuur Bollenstreek en Holland Camper Verhuur. Zij kenmerken zich door een plezierige werksfeer, korte lijnen, uitsluitend kwaliteit leveren en de klant staat áltijd centraal!

Vertrouwd, vakkundig en snel werkt het team van schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel van der Weijden in Nieuwkoop aan schadeherstel! Zij zijn onderdeel van ABS Autoherstel en dat is de grootste schadeherstelketen in Nederland. Snel weer op weg… Dat is wat de klanten willen na het hebben van autoschade. Bij schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel van der Weijden in Nieuwkoop zijn zij hiervoor aan het juiste adres.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij ABS van der Weijden

Check de Werkplek

Is ABS van der Weijden jouw volgende werkgever?

ABS van der Weijden is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!