Maak kennis met ABS Brouwer Lisse

Soeterwold Groep is actief in de automotive branche in de Duin- en Bollenstreek en het Groene Hart. Verdeeld over 6 vestigingen zijn 50 medewerkers actief in het herstellen van autoschade, uitvoeren van auto-onderhoud en verhuren van personen- en bestelauto’s en campers. Soeterwold Groep bestaat uit ABS Autoherstel Lisse, Noordwijk en Nieuwkoop, Bosch Car Service Nieuwkoop, Autoverhuur Bollenstreek en Holland Camper Verhuur. Zij kenmerken zich door een plezierige werksfeer, korte lijnen, uitsluitend kwaliteit leveren en de klant staat áltijd centraal!

ABS Brouwer heeft een team van 28 enthousiaste medewerkers die werken in de 2 vestigingen (Lisse en Noordwijk), bij wie de klant áltijd centraal staat. Ruim 30 jaar geleden zijn zij gestart en hebben dus een zeer ruime ervaring in schadeherstel en leveren werk van hoge kwaliteit.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij ABS Brouwer Lisse

Check de Werkplek

Is ABS Brouwer Lisse jouw volgende werkgever?

ABS Brouwer Lisse is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!