Maak kennis met Aachener Quarzglas Technologie Heinrich

Aachener Quarzglas is een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van kwartsglasverwerking. Met een team van meer dan 60 medewerkers vervaardigen wij precisieproducten van kwartsglas, borosilicaatglas en keramiek voor industrie en onderzoek.
Het bedrijf werd in 1973 opgericht door meester glasblazer Peter Heinrich. Sindsdien is de eenmanszaak uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met een team van meer dan 60 gekwalificeerde medewerkers.

Op een productieruimte van 2500 vierkante meter bieden wij toekomstbestendige werkplekken in een moderne werkomgeving op de locatie Aken in de directe omgeving van de RWTH Akense campus. Als middelgrote familieonderneming hechten wij veel waarde aan de specialistische kennis en kunde van onze medewerkers.

Vandaag de dag is het familiebedrijf uitgegroeid tot een belangrijke leverancier voor de halfgeleiderindustrie, opto-elektronica, lasertechnologie, medische technologie en meet-, regel- en regeltechnologie.
Gekwalificeerde specialisten kunnen bij Aachener Quarzglas een gevarieerd werkterrein verwachten met interessante professionele vooruitzichten.

Is glas meer dan alleen iets om uit te drinken, heb jij je hart op de goede plek en ben jij een man van ambacht? Dan ben jij de persoon die wij samen met Aachener Quarzglas zoeken om het team van specialisten uit te breiden

Voor meer informatie kijk je op https://www.quarzglas-heinrich.de/

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Aachener Quarzglas Technologie Heinrich

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Aachener Quarzglas Technologie Heinrich

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Aachener Quarzglas Technologie Heinrich? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Krijg er een beeld bij!

Bekijk de bedrijfsvideo van Aachener Quarzglas Technologie Heinrich

Zien hoe het er bij Aachener Quarzglas Technologie Heinrich aan toe gaat? Neem een kijkje en krijg alvast een beeld van misschien wel jouw toekomstige werkomgeving!

Check de Werkplek

Is Aachener Quarzglas Technologie Heinrich jouw volgende werkgever?

Aachener Quarzglas Technologie Heinrich is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van hoogwaardig "quarzglas" en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!