In 1934 namen de heer Van Tilburg en mevrouw Bastianen een klein garagebedrijf over, in het centrum van Breda. Na de tweede wereldoorlog, in 1947, verwierven zij het dealerschap van Volkswagen. Toen naast de behoefte aan personenwagens, ook het (beroeps-) goederenvervoer toenam, is er een afzonderlijke onderneming opgericht. Deze richtte zich op de dienstverlening rondom de bedrijfswagen, en in het bijzonder van het merk DAF (dealer sinds 1950). In de jaren ’60 verwierf Van Tilburg-Bastianen Groep het dealerschap van Audi. In 2007 is het DAF dealerschap in Polen er nog aan toegevoegd.

Van een klein garagebedrijf is de onderneming inmiddels uitgegroeid tot een flexibele, innovatieve en toonaangevende internationale organisatie met een zestal werkmaatschappijen in de dienstverlenende automotive- en truckbranche.

De aandelen van de Van Tilburg-Bastianen Groep zijn in handen van de familie Bastianen en de betrokkenheid met de onderneming is dan ook nog steeds groot.

De Van Tilburg-Bastianen Groep is opgedeeld in verschillende vestigingen en afdelingen. Door het bedrijf op deze manier in te richten, is het familie gevoel bewaard gebleven en werk je over het algemeen in een klein team waarin je echt het verschil nog kunt maken. Binnen TB worden durf, lef en ondernemerschap gestimuleerd waarbij persoonlijk contact, aandacht voor elkaar, waardering en respect centraal staan.

Onder TB Truck & Trailer Service vallen de merken DAF (trucks), GINAF (trucks) en Krone (trailers). Naast de twaalf DAF vestigingen in Nederland heeft de TB groep zes DAF vestigingen in Polen; Van Tilburg-Bastianen is dan ook een van de grootste DAF dealers in Europa.

Bij TB TTS kan je tevens terecht voor schadeherstel en truck & trailer verhuur (Combi Cargo). Kortom TB TTS heeft alle mogelijkheden in huis om de klant volledig te ontzorgen op het gebied van mobiliteit.

  • Doorkijk in de werkplaats van Van Tilburg Bastianen Truck & Trailer Service met in de achtergrond een rode vrachtwagen
  • Medewerker van Van Tilburg Bastianen Truck & Trailer service last twee platen aan elkaar met vonken
  • Medewerker van Van Tilburg Bastianen Truck & Trailer service last twee platen aan elkaar
  • Medewerker van Van Tilburg Bastianen Truck & Trailer service wisselt een voorwiel van een vrachtwagen
  • Voorkant van een vrachtwagen in de werkplaats van Van Tilburg Bastianen Truck & Trailer Service in Nijmegen met de deuren open
  • Gereedschapswand in de werkplaats van Van Tilburg Bastianen Truck & Trailer Service
  • Medewerker van Van Tilburg Bastianen Truck & Trailer service voert reparaties uit bij het onderstel van een vrachtwagen
  • Medewerkers van Van Tilburg Bastianen Truck & Trailer service voeren reparaties uit bij een vrachtwagen
Close
Go top