Maak kennis met Euromaster

Euromaster is een Europees netwerk van service- en verkooppunten voor banden en auto-onderhoud en bedient particuliere klanten, truckklanten, leaseklanten, landbouw- en industrieklanten. Euromaster is aanwezig in 17 Europese landen met 2339 vestigingen. Euromaster Nederland bestaat sinds 1991 en een 100% dochter van de Michelin Groep.

Met jaarlijks meer dan 13 miljoen verkochte banden aan meer dan 5 miljoen klanten in de particuliere en zakelijke markt is Euromaster de Europese marktleider in zijn branche.

In Nederland heeft Euromaster +/- 100 vestigingen en beschikt Euromaster over 150 mobiele units (bandenbussen, pechservicetrucks, mobiele uitlijners) om klanten op locatie te kunnen bedienen. De vestigingen van Euromaster zijn gemiddeld ca 5-10 medewerkers groot. Hierdoor is de bedrijfsvoering kleinschalig, gericht op de lokale markt en is er veel ruimte voor eigen initiatieven.

Op de zakelijke markt (leasemaatschappijen, transportondernemingen, industrie, landbouw- en grondverzet) is Euromaster Europees marktleider op het gebied van banden en bandenservice. Euromaster levert maatwerk en is dé betrouwbare bandenpartner voor bedrijven met 1 tot meer dan 1.000 voertuigen.

Bij Euromaster zijn circa 750 medewerkers werkzaam. Zij hebben als doel om elke dag klanten goede service te verlenen, zodat deze veilig en vertrouwd op weg kunnen. Dit doen zij met behulp van de Euromaster-kernwaarden: Eerlijk, Vakkundig en Attent.

Euromaster is dan ook een van de grote spelers in de automotive branche. Daarnaast is Euromaster prominent lid van de bedrijfstakorganisatie voor de Banden -en Wielenbranche (Vereniging VACO) en motor achter de jaarlijkse campagne ”Bandenwisselweken”.

Euromaster is dé betrouwbare bandenpartner voor de zakelijke markt (leasemaatschappijen, transportondernemingen, industrie, landbouw- en grondverzet) en kenmerkt zich als een innovatieve en dynamische organisatie met een informele sfeer.

Daarnaast wilt Euromaster dat haar medewerkers al hun mogelijkheden en kennis/kunde kunnen benutten. Om hen hierbij te helpen heeft Euromaster een volledig eigen vakschool waar zij haar mensen alle mogelijke officiële vakgerelateerde opleidingen biedt.

Vacature Test afbeelding bij Automotive Recruitment

Werkgever informatie

 • Locatie:
  Amsterdam
 • Bedrijfsgrootte:
  750 medewerkers
 • Bestaat sinds:
  1983
 • Specialisatie:
  Banden en wielen

Werkgever locatie

Werkgever afbeeldingen

Vacatures bij Euromaster

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Euromaster

Euromaster is regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die enthousiast worden van banden en onderhoud en graag werken in de autobranche. Denk jij dat Euromaster bij je past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!

Krijg er een beeld bij!

Bekijk de bedrijfsvideo van Euromaster

Zien hoe het er bij Euromaster aan toe gaat? Check de video en je hebt alvast een beeld van misschien wel jouw volgende werkplek!   

Check je nieuwe werkplek

basislasser verspaner constructiewerker kersten
basislasser verspaner constructiewerker kersten
Vacature Test afbeelding bij Automotive Recruitment
basislasser verspaner constructiewerker kersten

Is Euromaster jouw volgende werkgever?

Euromaster is regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die enthousiast worden van banden en onderhoud en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!