×

Vacature plaatsen

Een vacature plaatsen, schrijven en promoten doen we op een manier die past bij jouw onderneming. Je kunt zelf kiezen of je genoegen neemt met het aanleveren van een kandidaat met een net CV en een profielschets of ons inzet voor de promotie van de vacature en werving en selectie van geschikte kandidaten.

We ondersteunen je graag bij het maken van vacatureteksten, het plaatsen en delen van vacatures op diverse jobboards en social media en richten pagina’s in die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines zoals Google en Bing.

Om het maximale resultaat te behalen bij jouw zoektocht naar geschikte kandidaten, hebben we een aantal vacature bundels samengesteld. Deze vacature bundels laten zien hoe wij jouw onderneming met geschikte kandidaten, vacatures, promoties en werving en selectie kunnen helpen. Neem het stuur in eigen handen en bepaal jouw koers!

Vacaturebundels Automotive-recruitment

Kies de bundel die bij jou past

Deze bedrijven gingen je voor

Automotive Partnernetwerk Dennis Automotive Recruitment

Een sterk partner netwerk?

Samen met een aantal toonaangevende ondernemingen werken we samen binnen de automotive. Wij ondersteunen elkaar op het gebied van trainingen, coaching, werving en selectie en personeelsmanagement.

Close
Go top

Niet eens nieuwsgierig? ;)

Geen probleem. Je kunt deze pagina gewoon wegklikken. De brochure vind je zoals beloofd in je mail.