×

Automotive vacatures plaatsen

Wil jij ook nieuwe medewerkers vinden?

Vind jouw nieuwe medewerker

Een vacature plaatsen, schrijven en promoten doen we op een manier die past bij jouw onderneming. Je kunt zelf kiezen of je genoegen neemt met het aanleveren van een kandidaat met een net CV en een profielschets of ons inzet voor de promotie van de vacature en werving en selectie van geschikte kandidaten.

Je wilt als ondernemer weten wat je moet doen, hoe je het moet doen én in welke volgorde jij moet werken voor het beste resultaat. Toch?

We ondersteunen je daarom graag bij het maken van vacatureteksten, het plaatsen en delen van vacatures op diverse jobboards en social media. Ook zorgen we voor vacaturepagina’s die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines zoals Google en Bing.

Mijn naam is Dennis Verhoef. Ik ben recruitment specialist en eigenaar van Dennis: Automotive Recruitment. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar recruitment ervaring en daardoor weet ik wat niet en wat wél werkt. Sinds ik in 2016 voor mezelf begonnen ben is het me dan ook meer dan 300 x gelukt om bedrijven en kandidaten blij te maken met een perfecte match.

Profielfoto Dennis Verhoef
350

Curriculum Vitae

467

Sollicitatiegesprekken

300

Gevonden matches

Dennis Verhoef Formule 1 Coureur

Jouw vacature op poleposition

De afgelopen jaren heb ik een duidelijke visie en strategie ontwikkeld omtrent werving en selectie en het rekruteren van nieuwe medewerkers in de automotive. Door te kijken en vooral ook te luisteren naar wat mensen écht motiveert om voor een werkgever aan de slag te gaan, weet ik precies hoe we kandidaten kunnen bereiken.

We hebben bijvoorbeeld geleerd dat een advertentie in een krant of tijdschrift nog nauwelijks effect heeft, dat actief taalgebruik in vacatureteksten voor 30% meer respons zorgt en dat zelfs na het vinden van een baan nog zeker 90 dagen naar vergelijkbare vacatures wordt gezocht. Deze kennis pas ik toe in de zoektocht naar een geschikte kandidaat en heeft al vaak voor positieve resultaten gezorgd.

Dit krijg je bij een standaard vacature

Vacature plaatsen geschikt voor computer, tablet en telefoon
  • Een anonieme vacature zonder logo
  • Een kandidaat profiel inclusief referentie(s)
  • Een modern CV van iedere kandidaat
  • Actueel en duidelijk functieprofiel
  • Professionele foto bij jouw vacature omschrijving
  • Doorplaatsing van jouw vacature op 25 jobboards
  • Verspreiding via relevante Facebookpagina’s
  • Doorplaatsing van jouw vacature op LinkedIn

Stuur vrijblijvend je vacature
(of lees nog even verder voor alle vacature mogelijkheden)

Meer doen = meedoen

Haal alles uit je vacatures met bewegende beelden, social media campagnes en extra ondersteuning

Vacature video plaatsen in vacature bioscoop

Vacature
video

Onze Vacaturegisseur ontwerpt op basis van beschikbaar beeldmateriaal een bijpassende video en zet deze klaar in onze vacature bioscoop.

social media promotie van vacature

Social Media Promotie

30 dagen lang promoten wij jouw vacature actief op Facebook én LinkedIn. Als carousel, promotiebericht of video advertentie.

Doorplaatsing jobboards, twitter en instagram

Automatische doorplaatsing

Jouw vacature wordt naast de 25 jobboards ook verspreid via Twitter en Instagram. En natuurlijk op een manier die past bij jouw doelgroep.

Sollicitaties

Doordat we weten wat er voor de betreffende functie nodig is stellen we de juiste vragen tijdens de (eerstelijns) sollicitatiegesprekken.

Bemiddeling bij sollicitanten en kandidaten

Bemiddeling

Je bent ervan verzekerd dat ik je twee maanden ondersteun bij de onderhandelingen met de geselecteerde kandidaten.

Werving en selectie van kandidaten

Werving & Selectie

We helpen je bij het selecteren van geschikte kandidaten en zorgen voor een juiste afhandeling van eventuele afwijzingen.

Hoe vergroot je de zichtbaarheid van jouw werkgeversmerk?

Employer Branding

Uiteindelijk trek je met een eerlijk beeld van je bedrijf de ‘matchende’ werknemers aan; werknemers die een klik met het bedrijf hebben en graag voor je werken. Wij zorgen ervoor dat het beeld dat kandidaten van jouw bedrijf krijgen, zo werkelijk mogelijk is.

Unieke Partnerpagina’s

De bedrijven waar we mee samen werken zijn onze partners. Daar zijn we trots op. Voor iedere partner reserveren we daarom een eigen plekje op onze website: de partnerpagina. Met jouw logo, tekst, foto’s, koppelingen naar jouw eigen website en alle openstaande vacatures stel jij jezelf gemakkelijk voor aan scholieren, studenten en werkzoekenden. Claim jouw partnerpagina en vergroot direct je bereik.

Spreek tot de verbeelding

Is het beeldmateriaal dat je gebruikt verouderd of zijn er weinig foto’s die écht laten zien wat jouw bedrijf doet en wat het werken bij jou zo leuk maakt? Wij hebben ervaring met het maken van beeldmateriaal dat duidelijk maakt waar jij voor staat. Bereik jouw publiek met bewegende beelden en professionele foto’s die sprekend zijn voor jouw onderneming. Combineer jouw premium vacature met het Autobranche Media Pakket.

Deze bedrijven gingen je voor

Beoordeling Automotive CV

Mijn CV stond eerst gewoon in word en vol spelfouten. Nu heb ik een pdf-bestand dat professioneel overkomt bij de bedrijven waar ik gesolliciteerd heb. Inmiddels werk ik als automonteur bij een bedrijf waar ik anders misschien wel niet was aangenomen!

Maxime Groenendijk
Automonteur

Beoordeling Automotive CV

Een goed CV had ik eigenlijk niet, het was meer een krabbeltje op papier. Ik werk namelijk graag met mijn handen en het maken van een CV was niet zo mijn ding (ik laat het liever zien!). Nu heb ik een super gaaf CV dat serieus overkomt. Hierdoor word ik niet meer op basis van mijn (oude) CV afgewezen en kan ik laten zien wat ik kan! Ik ben inmiddels aan de slag als vrachtwagenmonteur bij een mooi familiebedrijf, waar ik de kans heb gekregen om mijn kunde in de werkplaats te laten zien ipv op een papiertje!

Jos Gerritszen
Vrachtwagenmonteur

Close
Go top
×

Hee hallo!

Klik hier beneden op Dennis als je via Whatsapp een berichtje wilt sturen. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook gewoon. Stuur je vraag naar helpdesk@automotive-recruitment.nl

×