×

Opleidingen en trainingen

Sleutel jij al aan je eigen succes?

Word een expert in de autobranche

Wil jij een opleiding volgen tot bandenmonteur of doorgroeien naar de functie van automonteur? Onze autobranche opleidingen worden gegeven door onze ervaren kenniscoaches. Iedere training heeft een eigen onderwerp dat past bij de doelgroep. Trainingen worden op maat gemaakt en afgestemd op de deelnemers. Alle kennis en techniek die wordt opgedaan is direct in de praktijk toe te passen. Natuurlijk begeleiden onze kenniscoaches je tijdens de training en ontvang je direct feedback op jouw resultaten.

Bandenmonteur Opleiding

Opleiding bandenmonteur en automonteur

Autoverkoper en adviseur Opleiding

Wil jij meer leren dan alleen auto’s verkopen? Commerciële trainingen van Dennis: Automotive Recruitment zijn volledig en up-to-date. Bij de opleiding tot verkoper of adviseur, wordt er niet alleen gelet op de daadwerkelijke verkoop, maar is er juist ook aandacht voor hoe een verkoop tot stand komt. Denk hierbij aan: gunning, houding, self-awareness, spiegelen, verbale en non-verbale communicatie, de juiste woordkeuze en onbewuste sturing van de klant.

Verkoper en adviseur van auto's

Stageplek BOL en BBL

Stages zijn vaak de basis van een loopbaan. Samen met onze partners hebben wij daarom ieder jaar weer diverse BBL- en BOL-stageplekken. Van belang is dat je een BBL- of BOL-opleiding volgt in de richtingen autotechniek, bedrijfsautotechniek of vrachtwagentechniek (niveau 1, 2, 3 of 4) en je een gezonde dosis doorzettingsvermogen hebt. Onze stageplekken worden aangeboden op diverse plekken in Nederland.

Stagiair aan het werk tijdens stage in de autobranche
Nieuwsplatform icoon voor de automotive

Ben jij al op de hoogte?

We maken het je makkelijk. Wij verzamelen het mooiste, leukste en belangrijkste nieuws uit de autobranche en gebruiken dat om jou nóg beter te kunnen helpen. De laatste trends en ontwikkelingen komen aan bod tijdens onze opleidingen en we schrijven erover in onze blog.

Close
Go top
×

Hee hallo!

Klik hier beneden op Dennis als je via Whatsapp een berichtje wilt sturen. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook gewoon. Stuur je vraag naar helpdesk@automotive-recruitment.nl

×