×

Kandidaten en Talenten

Als werkzoekende ben je op zoek naar een geschikte werkgever. De juiste match vinden is erg belangrijk, maar niet altijd even gemakkelijk. Wij helpen je met het selecteren van potentiële werkgevers die passen bij jouw passie, kennis en kunde. Het recruitmentproces voor kandidaten en talenten bestaat uit de volgende acht stappen:

Ervaren Autotechnicus legt uit met handschoenen

1. Je solliciteert bij Dennis

Solliciteren bij Dennis: Automotive Recruitment

2. Intakegesprek (telefonisch)

Na de matching neemt Dennis contact met je op voor een korte telefonische intake. Hierbij wordt direct een afspraak ingepland voor een persoonlijke kennismaking.

Telefonisch intakegesprek met Dennis Verhoef

3. Persoonlijke kennismaking

Tijdens de persoonlijke kennismaking worden jouw wensen en mogelijkheden besproken. Het kan maar zo dat jij en een opdrachtgever op papier volledig matchen, maar dat het qua karakter niet klikt. Het doel van dit gesprek is dan ook te achterhalen of jullie qua ‘bloedgroep’ ook zo goed bij elkaar passen. Denk hierbij aan persoonlijkheid, houding en denkwijze. Een goede match is van belang, want het zorgt voor meer plezier in je werk, een betere sfeer en uiteindelijk een hogere productiviteit. En dat zorgt voor meer kansen en doorgroeimogelijkheden.

4. Referentie check

Na afloop van de persoonlijke kennismaking zoekt Dennis contact met de door jou opgegeven referenties. Zo krijgen we een nog beter beeld van jouw manier van werken en is het maken van een goede match makkelijker.

Referentie check uitvoeren

5. Voorstellen bij werkgevers

Inmiddels hebben we al een hoop informatie over je verzameld. Er is nu een persoonlijk profiel gecreëerd. Dit profiel wordt als voorstel verstuurd naar de geschikte opdrachtgevers.

Profiel voorstellen bij potentiele werkgevers

6. Sollicitatiegesprekken

De mogelijke werkgevers reageren op jouw profiel. De opdrachtgevers die enthousiast zijn, nodigen je uit voor een sollicitatiegesprek.

Sollicitatiegesprekken voeren

7. Terugkoppeling sollicitatiegesprekken

Na je sollicitaties ontvang je direct een terugkoppeling. De bedrijven waar je gesolliciteerd hebt geven aan of er nog een gesprek komt of dat ze je direct in dienst willen nemen. Ook kunnen ze aangeven verder te willen zoeken naar een andere kandidaat. Is de keuze niet op jou gevallen? Jammer, maar maak je geen zorgen. Dan gaan we direct aan de slag om je bij een andere passende werkgever voor te stellen.

Feedback op sollicitatiegesprekken door twee vrouwen en een man

8. Je bent aangenomen!

Van harte gefeliciteerd! Wanneer je aangenomen wordt in vaste dienst dan houdt Dennis regelmatig contact met je. Word je aangenomen op tijdelijke basis, dan komt Dennis regelmatig langs om de voortgang te bespreken en voor raad en daad.

Aangenomen, hoera!
Nieuwsplatform icoon voor de automotive

Ben jij al op de hoogte?

We maken het je makkelijk. Wij verzamelen het mooiste, leukste en belangrijkste nieuws uit de autobranche en gebruiken dat om jou nóg beter te kunnen helpen. De laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van solliciteren en recruitment vind je in onze blog.

Close
Go top
×

Hee hallo!

Klik hier beneden op Dennis als je via Whatsapp een berichtje wilt sturen. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook gewoon. Stuur je vraag naar helpdesk@automotive-recruitment.nl

×