Logo van James Autoservice Nieuwenhuijsen

James Autoservice Nieuwenhuijsen is een familiebedrijf en binnen het bedrijf zijn meerdere generaties werkzaam. Dit heeft als voordeel dat het team zeer hecht is en men als een echt team opereert waardoor het niveau van de dienstverlening zeer hoog te noemen is. Dit zorgt voor een hoge klanttevredenheid en al tientallen jaren is James Autoservice Nieuwenhuijsen dan ook een begrip in de regio. Klanten kunnen hier terecht met alle merken en typen auto’s voor het volledige onderhoud van alle typen en merken auto’s.

De werkplaats is licht en zeer ruim op gezet en voorzien van 9 bruggen / werkplekken. De sfeer in de garage is zeer fijn en de werkplaats is compleet en zeer professioneel uitgerust met alle mogelijke gereedschappen en diagnose tools.

De werk- en bedrijfssfeer kan ik het beste omschrijven met de kernwoorden: ongedwongen, familiair, professioneel, technisch hoogstaand, klant- en service gericht en voor elkaar / met elkaar. Al met al een zeer fijne en goede werkgever met hart voor de medewerkers.

  • Receptie van James Autoservice Nieuwenhuijsen
  • Blije klanten bij James Autoservice Nieuwenhuijsen
  • Werkplaats met bij James Autoservice Nieuwenhuijsen
  • Pand van James Autoservice Nieuwenhuijsen
Close
Go top