Euromaster is een Europees netwerk van service- en verkooppunten voor banden en auto-onderhoud en bedient particuliere klanten, truckklanten, leaseklanten, landbouw- en industrieklanten. Euromaster is aanwezig in 17 Europese landen met 2339 vestigingen. Euromaster Nederland bestaat sinds 1991 en een 100% dochter van de Michelin Groep.

Met jaarlijks meer dan 13 miljoen verkochte banden aan meer dan 5 miljoen klanten in de particuliere en zakelijke markt is Euromaster de Europese marktleider in zijn branche.

In Nederland heeft Euromaster +/- 100 vestigingen en beschikt Euromaster over 150 mobiele units (bandenbussen, pechservicetrucks, mobiele uitlijners) om klanten op locatie te kunnen bedienen. De vestigingen van Euromaster zijn gemiddeld ca 5-10 medewerkers groot. Hierdoor is de bedrijfsvoering kleinschalig, gericht op de lokale markt en is er veel ruimte voor eigen initiatieven.

Op de zakelijke markt (leasemaatschappijen, transportondernemingen, industrie, landbouw- en grondverzet) zijn wij Europees marktleider op het gebied van banden en bandenservice. Euromaster levert maatwerk en is dé betrouwbare bandenpartner voor bedrijven met 1 tot meer dan 1.000 voertuigen.

Bij Euromaster zijn circa 750 medewerkers werkzaam. Zij hebben als doel om elke dag klanten goede service te verlenen, zodat deze veilig en vertrouwd op weg kunnen.
Dit doen zij met behulp van de Euromaster-kernwaarden: Eerlijk, Vakkundig en Attent.

Euromaster is dan ook een van de grote spelers in de automotive branche. Daarnaast is Euromaster prominent lid van de bedrijfstakorganisatie voor de Banden -en Wielenbranche (Vereniging VACO) en motor achter de jaarlijkse campagne ”Bandenwisselweken”.

Euromaster kenmerkt zich als een innovatieve en dynamische organisatie met een informele sfeer. De klanten kunnen op de vestigingen van Euromaster niet alleen terecht voor reparatie, vervanging en wissel van zomer- en winterbanden, maar ook voor ruitreparatie, onderhoud en reparatie van de auto en APK-keuringen. Euromaster levert dan ook een Full-Service dienstverlening.

Daarnaast wilt Euromaster dat haar medewerkers al hun mogelijkheden en kennis/kunde kunnen benutten. Om hen hierbij te helpen heeft Euromaster een volledig eigen vakschool waar zij haar mensen alle mogelijke officiële vakgerelateerde opleidingen biedt.

  • Euromaster medewerker geeft uitleg over bandenprofiel aan een vrouwelijke klant
  • Euromaster medewerker controleert de spanning van een audi met een spanningsmeter
  • Euromaster medewerker smeert de lagers
  • Euromaster medewerker leest de computer van een audi uit
  • Euromaster medewerker voert controle uit met een checklist
  • Euromaster medewerker lees gegevens uit en controleert accuspanning
  • Euromaster medewerker verwisselt de rechter voor band van een grijze audi
  • Euromaster medewerker controleert de bandenspanning van een grijze audi
Close
Go top