×

Autobranche Media Pakket

Verrijk je bereik bij scholieren, studenten en werkzoekenden met visuele content op maat.

Spreekt jouw bedrijf tot de verbeelding?

Onderzoek wijst uit dat we visuele content veel sneller opnemen dan tekst. Zo’n 600.000 keer sneller! En visuele content houdt langer de aandacht vast dan tekst. Daarom kent iedereen de uitspraak: “Een plaatje zegt meer dan 1.000 woorden”. Bij het bekijken van een vacature of post op social media, kijken de meeste mensen eerst naar de foto’s, daarna naar de titel en als het bericht echt interessant is, wordt de rest pas gelezen.

Bedenk maar eens hoe je zelf reageert op foto’s en filmpjes. Die onthoud je beter dan een lap tekst, toch? En als het leuk of opvallend is, deel je het met vrienden, familie en collega’s.

Slechts 20% van alle vacatures in Nederland zijn voorzien van visuele content. Dat betekent dus dat 80% geen ondersteunende video of afbeeldingen bevat…

Al jaren helpen wij bedrijven in de autobranche bij het invullen van vacatures. In die tijd hebben wij gemerkt dat veel werkgevers zich blind staren op traditionele functie omschrijvingen en vacatureteksten. Hoe beter de tekst, des te beter het resultaat… of niet?

Hoewel er de afgelopen 10 jaar veel is veranderd, blijven veel bedrijven vasthouden aan die oude manier van zichzelf presenteren. Maar de cijfers liegen er niet om: Een vacature zonder foto of video, levert 62% minder reacties op.

We specialiseren ons al jaren in vacature conversie: het omzetten van kandidaten naar nieuwe medewerkers en passen deze kennis op dagelijkse basis in de praktijk toe. De kleinste details in de presentatie van jouw bedrijf en vacature kunnen het verschil maken tussen het wel of niet vinden van die ene geschikte medewerker.

Profielfoto Dennis Verhoef

Visualiseren = Converteren

Je online vacature is vaak het eerste ‘momentje’ met een kandidaat. Dan kun je er maar beter zeker van zijn dat direct duidelijk is wie jij bent als werkgever en wat de kandidaat mag verwachten.

Een vacature is namelijk pas effectief als de tekst specifiek voor jouw doelgroep geschreven is en wordt ondersteund door visuele content die duidelijk maakt waar de kandidaat terechtkomt, wat de werkzaamheden zijn en hoe het bedrijf er van binnen en buiten uitziet.

Kandidaten die interesse hebben in een baan bij jouw bedrijf, hebben waarschijnlijk ook belangstelling voor wat je te vertellen hebt in je video.

We testen constant onze vacatures, partnerpagina’s en video’s en brengen verbeteringen aan in de conversieratio. Hierdoor halen wij steeds meer resultaat uit onze kandidaten en sollicitanten. Wil jij onze beste inzichten en technieken gebruiken?

kandidaten en werkgevers laten matchen door te filteren

Onze conversie technieken

 • Wil je sneller werknemers vinden door meer kandidaten en sollicitanten?
 • Kan jouw werkgeversmerk wel een boost gebruiken?
 • Wil je van jouw vacature een écht visitekaartje maken?
 • Durf jij jezelf bloot te geven en jouw bedrijf te laten zien?

Dan is dit het meest complete media pakket wat je tegen zult komen. Wij hebben onze beste wervingstechnieken van de afgelopen jaren gebundeld in dit pakket. Je profiteert van 20 jaar ervaring van 2 top-experts in werving, vacature optimalisatie en employer branding.

Beoordeling Automotive CV
sterk merk opgemerkt in schijnwerpers op een podium dennis automotive recruitent

Wat gaan we doen?

autogarage bedrijfspand voor 360 bedrijfsvideo dennis automotive recruitment

Pand en Werkplek

Latent talent en andere kandidaten krijgen een duidelijk en eerlijk beeld van hun nieuwe werkplek en zien zo de toegevoegde waarde van jouw onderneming.

vacature plaatsen met of zonder video

Content & Creatie

De foto’s en video’s die we maken worden toegevoegd aan jouw eigen partnerpagina en zijn direct te gebruiken voor meerdere vacatures en promoties.

bedrijfsvideo voor vacatures wordt via meerdere kanalen verspreid dennis automotive recruitment

Delen & Verdelen

De foto’s en video’s worden bewerkt voor de verschillende communicatiemiddelen en via de meest geschikte kanalen met jouw doelgroep gedeeld.

Jouw partnerpagina

De bedrijven waar we mee samenwerken zijn onze partners. Daar zijn we trots op. Voor iedere partner reserveren we daarom een eigen plekje op onze website. Met jouw logo, bedrijfsomschrijving, foto’s, video’s en koppelingen naar jouw eigen website stel jij jezelf gemakkelijk voor aan scholieren, studenten en werkzoekenden. Ook als je geen vacature open hebt staan, zorgen we ervoor dat jouw werkgeversmerk onder de aandacht blijft.

Automotive Partnernetwerk Dennis Automotive Recruitment

Zo werkt het

Onze regisseur komt langs wanneer het jou uitkomt. Op locatie maakt hij zo’n 20 foto’s en schiet hij ruim 20 minuten aan videomateriaal. Deze gebruiken we op jouw partnerpagina en dienen als basis voor de video. Plaats je een vacature? Dan worden de afbeeldingen en video natuurlijk ook bij je vacature getoond. In de meeste gevallen zijn we binnen een uur klaar met fotograferen en filmen. De uiteindelijke video duurt ongeveer een minuut en laat zien wat jouw bedrijf doet en geeft een goed algemeen beeld van jouw bedrijf.

Dit krijg je

 • Vacaturevideo in hoge resolutie (full HD)
 • 20 professionele foto’s
 • Logo duidelijk zichtbaar in de video
 • Je eigen unieke Partnerpagina
 • Verspreid via Facebook
 • Video zichtbaar op YouTube
 • Getweet op Twitter
 • Gedeeld op LinkedIn
 • Vermelding in de nieuwsbrief voor werkzoekenden
 • Vermelding in de nieuwsbrief voor scholen
 • Promotie in onze unieke Vacature bioscoop
Vacature video's

Autobranche Media Pakket

Dit is het meest complete media pakket voor de autobranche dat je zult vinden. Je profiteert van 20 jaar ervaring van onze experts in werving, vacature optimalisatie en employer branding.

Beoordeling Automotive CV

Aanbevolen video voorbeelden:

Close
Go top
×

Hee hallo!

Klik hier beneden op Dennis als je via Whatsapp een berichtje wilt sturen. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook gewoon. Stuur je vraag naar helpdesk@automotive-recruitment.nl

×