×

Employer Branding

Versterk jouw werkgeversmerk in de automotive

Jouw merk opgemerkt

Interessant zijn voor nieuwe medewerkers is belangrijk, maar belangrijk blijven voor je huidige medewerkers mag zeker niet vergeten worden! Het is belangrijk om tevreden medewerkers te hebben, omdat deze een ambassadeur zijn van jouw bedrijf en potentiële nieuwe medewerkers aantrekken; toekomstige talentvolle medewerkers kiezen sneller voor een organisatie, als de huidige medewerkers tevreden zijn.

Wat heb je aan een sterk werkgeversmerk?

Match tussen merk en medewerker

kandidaten en werkgevers laten matchen door te filteren

Waar en hoe pas je Employer Branding toe?

Vind je kandidaat met sociale kanalen

We zijn continu op zoek naar schaars talent. Zeker in de automotive is het niet gemakkelijk om een geschikte kandidaat te vinden. Social Media wordt maximaal benut en laat ons gericht zoeken naar kandidaten die perfect passen bij de vacature. Omdat we ons kanalenkanon richten op zowel werkzoekenden als op mensen die al een baan hebben, weten we een zo groot mogelijke groep aan te spreken.

Welk beeld hebben anderen van jouw bedrijf?

Word opgemerkt met een sterk merk

Kandidaten kijken verder dan de vacature en willen weten hoe het er in het bedrijf aan toe gaat. Een positief beeld van je onderneming neerzetten is daarom erg belangrijk. Met foto’s en vacature video’s geven we een goede indruk van de activiteiten en cultuur binnen jouw bedrijf en bereiken we kandidaten daar waar ze te vinden zijn. We kiezen samen welk platform en welke content het meest geschikt is.

sterk merk opgemerkt in schijnwerpers op een podium dennis automotive recruitent

Hoe vergroot je de zichtbaarheid van jouw werkgeversmerk?

Unieke Partnerpagina’s

De bedrijven waar we mee samen werken zijn onze partners. Daar zijn we trots op. Voor iedere partner reserveren we daarom een eigen plekje op onze website. Met jouw logo, tekst, foto’s, koppelingen naar jouw eigen website en alle openstaande vacatures stel jij jezelf gemakkelijk voor aan scholieren, studenten en werkzoekenden.

Bedrijf in beeld

Is het beeldmateriaal dat je gebruikt verouderd of zijn er weinig foto’s die écht laten zien wat jouw bedrijf doet en wat het werken bij jou zo leuk maakt? Wij hebben ervaring met het maken van beeldmateriaal dat duidelijk maakt waar jij voor staat. Bereik jouw publiek met bewegende beelden en professionele foto’s die sprekend zijn voor de in te vullen vacature.

Vacaturebundels Automotive-recruitment

Automotive vacature plaatsen?

Om de kracht van jouw onderneming terug te laten komen in hoe je de beschikbare banen aanbiedt, hebben we drie vacature bundels bedacht. We helpen je met de vacatureteksten en opmaak, maken specifieke zoekprofielen en zorgen dat werkzoekenden jou weten te vinden.

Close
Go top
×

Hee hallo!

Klik hier beneden op Dennis als je via Whatsapp een berichtje wilt sturen. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook gewoon. Stuur je vraag naar helpdesk@automotive-recruitment.nl

×