Employer Branding

Interessant zijn voor nieuwe medewerkers is belangrijk, maar belangrijk blijven voor je huidige medewerkers mag zeker niet vergeten worden! Het is belangrijk om tevreden medewerkers te hebben, omdat deze een ambassadeur zijn van jouw bedrijf en potentiële nieuwe medewerkers aantrekken; toekomstige talentvolle medewerkers kiezen sneller voor een organisatie, als de huidige medewerkers tevreden zijn.

Match tussen merk en medewerker

kandidaten en werkgevers laten matchen door te filteren

Vind je kandidaat met sociale kanalen

We zijn continu op zoek naar schaars talent. Zeker in de automotive is het niet gemakkelijk om een geschikte kandidaat te vinden. Social Media wordt maximaal benut en laat ons gericht zoeken naar kandidaten die perfect passen bij de vacature. Omdat we ons kanalenkanon richten op zowel werkzoekenden als op mensen die al een baan hebben, weten we een zo groot mogelijke groep aan te spreken.

Word opgemerkt met een sterk merk

Kandidaten kijken verder dan de vacature en willen weten hoe het er in het bedrijf aan toe gaat. Een positief beeld van je onderneming neerzetten is daarom erg belangrijk. Met foto’s en vacature video’s geven we een goede indruk van de activiteiten en cultuur binnen jouw bedrijf en bereiken we kandidaten daar waar ze te vinden zijn. We kiezen samen welk platform en welke content het meest geschikt is.

sterk merk opgemerkt in schijnwerpers op een podium dennis automotive recruitent

Bedrijf in beeld

Foto’s | Bedrijfsfilms | Vacaturevideo’s

autogarage bedrijfspand voor 360 bedrijfsvideo dennis automotive recruitment

Pand en Werkplek

Latent talent en andere kandidaten krijgen een duidelijk en eerlijk beeld van hun nieuwe werkplek en zien zo de toegevoegde waarde van jouw onderneming.

Content & Creatie

De foto’s en video’s die we maken zijn direct te gebruiken voor meerdere vacatures en promoties en worden toegevoegd aan jouw eigen partnerpagina.

bedrijfsvideo voor vacatures wordt via meerdere kanalen verspreid dennis automotive recruitment

Delen & Verdelen

De foto’s en video’s worden bewerkt voor de verschillende communicatiemiddelen en via de meest geschikte kanalen met jouw doelgroep gedeeld.

Vacaturebundels Automotive-recruitment

Automotive vacature plaatsen?

Om de kracht van jouw onderneming terug te laten komen in hoe je de beschikbare banen aanbiedt, hebben we drie vacature bundels bedacht. We helpen je met de vacatureteksten en opmaak, maken specifieke zoekprofielen en zorgen dat werkzoekenden jou weten te vinden.

Close
Go top