Dennis & Referenties

Jouw zekerheid

Rüttchen Automotive B.V.

Majorie van Son (Regio HR Manager)

Namens Rüttchen Automotive B.V. werk ik al enige jaren met Dennis samen.
De samenwerking met Dennis is altijd succesvol geweest, niet vanwege de vorm, maar vooral vanwege de inhoud. Vanuit betrokkenheid, deskundigheid, een gezonde drive én met een hoge mate van integriteit heeft hij ons vertrouwen gewonnen en nooit geschaad.

Dennis is een betrouwbare sparring-partner die vanuit het belang van de klant/opdrachtgever redeneert en opereert, pro-actief en doortastend.
Kwaliteit en duurzame samenwerking zijn voor hem belangrijker dan kortstondige successen.

Sinds 2016 is hij eigen ondernemer geworden. We geloven in zijn aanpak en bouwen voort op succesvolle en plezierige samenwerking.
“Dennis, veel succes!”

Sterntec

Silvester Keijzer (After Sales Manager)

Dennis heb ik enige tijd geleden leren kennen toen we allebei nog werkzaam waren voor andere bedrijven. Toch hebben we door de jaren heen contact gehouden en heeft Dennis mij al meerdere malen geholpen bij het zoeken naar de juiste kandidaten.

Op de vraag wat Dennis bijzonder maakt en anders dan anderen, is het antwoord eenvoudig: Hij luistert en stemt het gewenste profiel met je af, maar geeft ook meteen aan wat je kunt verwachten en of dat gaat lukken.

Subaru Aalsmeer

Jeroen Smit (Service Desk Advisor)

Dennis is een gedreven Automotive recruiter met veel ervaring.
Staat voor kwaliteit en is vooral prettig in het onderhouden van contacten. Heeft feeling voor personeel wat bij jou en je bedrijf past, staat ( bijna ) dag en nacht voor je klaar.

Is altijd bereid vrijblijvend advies te geven of in oplossingen mee te denken zonder direct het eigen belang voorop te stellen.

Kortom: een kerel die ontzorgt en waar je echt op kunt bouwen!

Close
Go top