×

In de voetbalwereld hebben talenten een zaakwaarnemer die al hun zaken behartigt. Deze zaakwaarnemer helpt bij het maken van onbekende en moeilijke beslissingen die hun toekomst aan gaan. Tot op heden hadden talenten in de Automotive dit niet, maar daar is verandering in gekomen. Je kunt nu overstappen met een bonus in de autobranche!

Autobranche en voetbalwereld

De autobranche is te vergelijken met de voetbalwereld. Je werkt veelal in een team van professionals en werkt prestatiegericht in een professionele omgeving met een eigen uitstraling. Elke teamlid kan de prestatie die moet worden geleverd beïnvloeden. Stel, je zit op de bank, je wordt niet opgesteld voor het interessante werk. Ook wordt er minder aan training gedaan dan bij het eerste team, terwijl alle randvoorwaarden verder uitstekend zijn en je de drive hebt om in de basis van het eerste te spelen. Wat doe je dan? Dan is het tijd voor een transfer.

Overstappen met een zaakwaarnemer

Binnen de voetbalwereld heeft iedere speler daarvoor een zaakwaarnemer. De zaakwaarnemer behartigt de belangen van een aantal geselecteerde talenten. Hij helpt de speler met het maken van voor hem of haar moeilijke, onbekende beslissingen en begeleidt hem/haar hierbij op een persoonlijk niveau. Daarnaast stapt een speler, na een aantal jaren bij een club gespeeld te hebben en successen en de gestelde doelen behaald te hebben, over naar een andere club. Hierdoor krijgt de speler de kans zich verder te ontwikkelen en op een bonus voor het tekenen bij de nieuwe club. Dit is een win-win-win situatie voor de speler: jezelf kunnen ontwikkelen én een goede kans op een hoger salaris én een overstapbonus, maar ook voor de werkgever want die houdt frisse, actieve en gemotiveerde medewerkers in het team!

Een transferbonus in de automotive?

In de Automotive kennen wij dit allemaal niet. Althans, tot vandaag! Dennis is de talentenscout van de Automotive en voor deze talenten is Dennis de zaakwaarnemer. Dennis helpt hen met de persoonlijke ontwikkeling (technisch, commercieel, administratief of management), het creëren van (nieuwe) kansen/mogelijkheden en het vinden van een nieuwe uitdaging. Daarbij kan zelfs een transferbonus ter sprake komen!

De transferfee uitgelegd

In onderstaande video worden de mogelijkheden en de automotive transferfeenog een keer uitgelegd.

Close
Go top